Åtta År? Vart Tar Tiden Vägen? // Kao

Fick ett meddelande från WordPress idag att jag började här för åtta år sen!!! Fattar inte vart tiden har tagit vägen….ju äldre jag blir desto fortare går tiden, känns det som och jag har förstått att jag inte är ensam om att känna så.

Innan WordPress huserade jag på Aftonbladets blogg under 4-5 år innan de kastade ut oss alla till förmån för sk influencers och andra kändisar. Flera av oss från den tiden finns nu här på WP. Andra gick till andra bloggportaler och flera andra finns på Facebook. Övriga spreds för vinden. Väldigt tråkigt, tycker jag.

FB kommer jag aldrig skaffa, ser det som en integritetsfälla.

4 svar till “Åtta År? Vart Tar Tiden Vägen? // Kao

  • Hade snarare trott att jag hade hållit på här 4-5 år. Men 8? Nej.

   Jadu, det är en märklig känsla att tiden bara försvinner i en väldig fart. Dagarna passerar blixtsnabbt.

   Jag gillar bäst vardagar, iaf om jag vill se på TV. På helgerna, förutom fredagar, är det sällan något jag vill se. Bara en massa fördummande program 🙂 – å så blir det helg igen…

   // Kao

 1. Känner detsamma Kao det är lite läskigt faktiskt.. I september har jag varit här på WordPress i nio år..Jag kom inte ens hit frivilligt, . Jag och numera några få bloggvänner höll till på Windows Live Spaces från starten.. Jag hade en jättefin blogg där och jag var med där från starten minns inte hur många år det blev.. Helt plötsligt skulle dom lägga ner och vi flyttades automatiskt hit till wordpress..många blev förbannade och slängde bloggen då, jag och några få stannade kvar här och jag ångrar mig inte.. Men Windows Live Spaces var häftigare.. Jag hade album högst upp i bloggen som bläddrade bilder man kunde skifta mellan olika album, jag hade en media player och musik på min sida.. en gästbok där besökarna kunde sätta en egen bild med mera med mera.. WordPress är trevlig men dom kommer tyvärr inte upp i samma nivå… men ett stort grattis på 8 års dagen kram!!

  • Där ser man. Då är du vassare än mej gällande antal år. Synd att de la ner Window live space, låter som en mycket trevlig portal med alla funktionerna där. Klart man vill att bloggen ska vara snygg och lockande på det viset du beskriver.Fattar inte varför man tar bort vinnande koncept.
   —–
   Tack för grattiset 🙂

   Kram//Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s