Krimhörnan: Med Risk Att Kallas Rasist Eller Främlingsfientlig…Det Handlar Om Bl.a Sexualbrott // Kao

Hur gärna ingen av oss vill kallas rasister och främlingsfientliga för att vi ska få tillgång till sanningen, inte mörka den, så har jag själv länge önskat att BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) ska ge oss just sanningen. Det borde man ha gjort för länge sen! Då kunde man ha undvikit falska spekulationer och utpekanden men även kunnat redovisa hur det verkligen förhåller sej.

Om man vet hur det ligger till så kan man också göra något åt saken! och det är i förlängningen rättvist för både brottsoffer men även för gärningsmannen. Då man kan vidta socialpolitiska och praktiska åtgärder för att stävja brott och arbeta för att förändra attityder redan hos skolbarnen. Vet man ingenting kan man heller inte göra något åt problemen. Då frodas i värsta fall i stället hat och rykten.

De flesta medborgare vet redan hur det ligger till med brottsligheten, även om man ibland får ta media med en nypa salt. Att mörka sanningen ger dock bara motsatt effekt.

Våldtäkter och gängvåldtäkter har ökat markant de senaste åren/årtiondena i takt med invandring och social utslagning som leder till brottslighet rent allmänt.

Den nya sexualbrottslagen och definitionerna på vad en våldtäkt är har viss del i de ökande siffrorna, men jag beskyller också den lättåtkomliga vålds- och förnedringsporren som är alldeles för lättåtkomlig för ökningen. Enligt en annan undersökning sitter så unga killar som 12-åringar och tittar på den grövsta porren.

Var finns deras föräldrar? Vad upplever de här barnen i sin vardag? Vad får de med sej för värderingar hemifrån? Vad sker sen när de i framtiden skaffar en partner? Såna frågor ställer jag mej.

Efter många och långa påtryckningar ska nu BRÅ äntligen ta tag i en öppen och sanningsenlig forskning och statistik över särskilt sexualbrotten. Men även andra brott och även ta med viktiga parametrar såsom gärningsmännens härkomst. Då ska vi (förhoppningsvis)få ett ärligt svar. Inte sedan 2005 har en sån statistik visats och i mina ögon är det fel att ett nytt omtag inte har tagits tidigare.

Så här skriver BRÅ nu om det förestående arbetet med ny statistik.

https://www.bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/nyheter/2019-03-29-nya-studier-om-brott-och-migration.html

BRÅ är ytterst försiktiga i sina uttalanden, men nu måste de visa statistik på sexualbrotten – och även ta med förövarens härkomst. Ser fram emot det:

https://www.bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/nyheter/2019-05-28-utvecklingen-av-sexualbrott.html
———
EDIT: En av de största bromsklossarna och verklighetsförnekarna på BRÅ torde vara kriminologen Jerzy Sarnecki men nu tvingas han böja sej. Hans övervilja att gå i regeringens ledband och tona ner och förneka den allt värre brottsligheten är flagrant. (Han liknar Bagdad Bob på det sättet.) Den forskare som inte begriper att forskning ska vara helt fri från påtryckningar, särskilt politiska sådana, vet inte hur forskning ska bedrivas och bör plockas bort från all sådan verksamhet.

13 svar till “Krimhörnan: Med Risk Att Kallas Rasist Eller Främlingsfientlig…Det Handlar Om Bl.a Sexualbrott // Kao

 1. Ja du det du säger är ju det vi redan vet allihop och nämner man något om det hela ja då är man en rasist 😕 ska läsa ordentligt på dina länkar sen men tills dess önskar jag att du förhoppningsvis mår bättre och att du får en fin helg kram Nicki

   • Bättre mår jag verkligen inte, allt tar sån himla tid med undersökningar och prover. Men jag ligger i parken och solar lite. Bara 14 meter dit från min port, enligt Eniro. 🙂

    Hoppas att du hade en fin nationaldag. Det var ju inget fel på vädret iaf.

    // Kao

   • Nej vädret var helt okay och jag mår också pyton.. Influensavärk i hela kroppen jag avskyr det.. Nu har jag i alla fall listat mig på en ny vårdcentral så förhoppningsvis kan man få lite hjälp där.. Hoppas din helg blir bra trots allt.. Kram //Nicki 👍

  • Folk blir förbannade när sanningar mörkas. När det gäller allt – och framförallt när folkvalda politiker gör det.

   Ja, så nu är det flera än du och jag som med spänning inväntar BRÅs nya rapport. // Kao

  • Ett sätt att mörka verkligheten är att säga att tex sexualbrott begås av så och så många % av sveriges (manliga) befolkning. Då kan det se ut som om infödda svenskar och nytillkomna begår ungefär lika många såna brott och det är inte sant. Man räknar i % av ALLA brott men berättar inte hur många av de 80% infödda svenskarna och hur många av de 20% av de nytillkomna/eller 2a generationens invandrare som begår brotten.

   Men vad man INTE gör i dessa politiskt korrekta analyser är alltså denna jämförelse.

   Hur många av infödda svenskar begår den här typen av brott (infödda svenskar är ca 80% av befolningen) och jämför det med hur många % av de nytillkomna (ca 20% av befolkningen) begår dessa brott.

   Då får man helt andra siffror.

   // Kao

   • Självfallet. Det mp-högern, sosse-högern och SD-högern vill undvika är dessutom att ett ojämlikt samhälle förvärrar mordfrekvens enligt vetenskapliga metastudier. Detta korrelerar förmodligen med kriminaliteten i allmänhet.

    Klass och personlig situation är sannolikt en mycket viktig faktor, såväl som kultur, kanske även intelligenskvot och psykopatisk personlighet.

   • Jovisst, men det är verkligen inte alla mördare om är psykopater, långt därifrån.

    Riktigt. Alla människor passar inte ihop med varandra. Själv skulle jag absolut inte passa in i t.ex Irak eller Afghanistan…..

    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s