Politik: Djävulens Hantlangare (repris) // Kao

Har du en stund över? Här är en av Moderaternas idoler.
Klicka på rubriken. Du kommer knappt att tro att en människa kan ha sådana åsikter, men det finns faktiskt sådana:

https://kaobyterblogg.wordpress.com/2015/03/11/djavulens-hantlangare-kao/

16 svar till “Politik: Djävulens Hantlangare (repris) // Kao

 1. Youtube är bankmaffia-bajs och kräver att du ska köra skripts. Youtube fungerar inte när NoScript är påslaget. Internet Archive fungerar utan skripts. Därför rekommenderar jag att göra en länk till convertinmp4 med Youtube-bajset om du vill länka dit eller lägger upp filmer/ljud på Internet Archive.

 2. Marian Radetzki tycks lida av en oförmåga att leva sig in i andra människors lidande. Han saknar medkänsla, men Josefsson tycks få honom att inse att han är ute och cyklar. Bra journalistik. Radetzki tycks vara en tillväxtförespråkare som inte vill se det matematiskt omöjliga och ekologiskt ohållbara med ständig tillväxt. Det är i min mening ytterligare ett pundhuvud av miljarder pundhuvuden som inte bryr sig om barnens välmående eller om fred, samt har en moralfilosofiskt förkastlig attityd i allmänhet.

  Jag möter dem överallt. Idioter, rövhål, folk som ställer till det för sig, kriminella som saknar mål, distraherade tidsförslösare och högljudda jubelidioter, moraliskt imbecilla … och allihop röstar … men INTE på Vetenskapliga partiet som valsamverkar brett för att skapa en intelligentare och hederligare politik. Således är allting nästan allting helt perfekt. Idioterna har fått vad de förtjänar och de kommer få mer av det.

  Deras barn, om de mot förmodan föds med intelligens (för äpplet faller oftast inte långt från trädet), kommer se ner på dessa förfäder som raserade det goda samhället till förmån för Radetzkis önskedröm. De kommer fråga sig: ”Fanns det verkligen ingen som arbetade för vår skull?” De kommer kanske leta i historiska dokument på Valmyndigheten och de kommer finna Valsamverkanspartiet och Vetenskapliga partiet där och fråga sig, varför ingen röstade på detta som faktiskt löser så många kända problem som alla klagar på?

  • Jadu! Radetzki är en klockren psykopat. Fullständigt iskall. Men tror man hör fel när man lyssnar på honom 1a gången. ”Vad sa han egentligen?”Eller: ”Är detta nåt skämt?”

   Moderaterna äääääskade honom, jag skriver ”älskade” för jag tror inte han lever längre. Han såg väldigt risig ut redan 1997 när programmet spelades in.

   Hur många känner till att Valsamverkanspartiet ens finns, tror du? Finns massor med småpartier somm ingen vet finns.Inte ens Piratpartiet hade valsedlar ute under valet,

   Men jag fattar vad du menar.

   // Kao

  • Det är (o)lustigt när man hör Radetzki berätta att han har ”några polskor” som sköter hans hushåll. (Svart, det går tydligen bra om man är rik, ty man får ju skrämselhicka bara någon säger ordet ”skatt”) Timlönen? 20kr/tim.

   Visserligen var detta 1997 men även på den tiden var det en extremt dålig lön. Polskorna skulle alltså på 8 timmars slit bland gubbens snusk i hans hem tjäna 160kr….Vem tusan kan leva på den summan?

   Radetzkis hela uppenbarelse visar på hans totala förakt för såna som inte har utbildning efter grundskolan. Inte heller gymnasieexamen räcker i hans ögon. De som bygger upp hela samhället underifrån och får det att fungera, är inget värda i hans ögon. // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s