Krimhörnan:Fängelse För Ekobrott // Kao

Varför ska det vara så svårt för folk att följa svensk lagstiftning när man bor och verkar här? Speciellt om man håller i sånt som ska vara för samhällets och individens bästa? För landets framtid = skolan och skolbarnen. För frihet och demokrati.

Jag fattar faktiskt inte varför man ens bor i Sverige och kom hit för att få beskydd, om man inte gillar människorna som bor här och våra lagar, regler och normer. Kan nån förklara det för mej innan man eventuellt kallar mej rasist eller liknande?

Religionsfrihet är även att få slippa all form av religion.

Det gäller ALLA, precis alla som bor i Sverige att vi alla följer samma linje. om vi vill ha ett gott och fredligt samhälle. Sina eventuella religiösa yttringar bör man sköta hemma. Gäller i mina ögon även kristna grupperingar, så notera det. Vi vill inte heller att våra barn ska gå i en skola som drivs av Livets Ord eller Mormonerna eller Scientologerna om lektionerna drivs i andan av deras tro och dessutom påtvingar barnen detta.

De individer som nämns i artikeln nedan är ständigt ute i blåsväder. Är det inte skolan så är det bankverksamhet eller så är det nåt annat.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ledare-for-al-azhar-doms-for-grova-ekobrott?cmpid=del:tw:20190627:ledare-for-al-azhar-doms-for-grova-ekobrott:nyh:lp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s