Krimhörnan: Pedofilnätverk Med Mammor Som Producenter // Kao

Människors ondska upphör aldrig att förvåna mej, men nu är dessa individer dömda, domen kom idag: mellan 6 månader och 6 år för producenter och konsumenter.

Här gäller det mammor som sålt sina egna barn för sexuell posering och även direkt sex.

Mamman i toppen skyllde på dålig ekonomi. Man baxnar! Det finns många mammor (och pappor) som har dåligt ställt ekonomiskt men aldrig ens skulle snudda vid tanken på att sälja sina egna barn.Vad är det för människor?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/e86LkR/mamman-salde-sina-barn-i-pedofilharva–doms

12 svar till “Krimhörnan: Pedofilnätverk Med Mammor Som Producenter // Kao

  • Kanske, i alla fall har hon tämligen låg empati då hon gjorde det hon gjorde. Men det är 3 mammor och det vore konstigt om alla 3 skulle ha psykopati. Däremot var det uppenbart ett stort sug efter pengar, resor och lyx och en aversion mot att arbeta och försörja sej som de flesta andra gör.

   Jag tror dessutom att de normaliserade sitt tänkesätt om rätt och fel, de klev över en gräns ”point of no return”.

   Sen blev både kvinnorna och särskilt barnen groomade av de läbbiga karlarna under lång lång tid.

   Har läst domen och man vill bara gråta när man får klart för sej vad dessa barn har utsatts för, av just den personen som mest i hela världen skulle ge dem trygghet och skydd. Det är det ultimata sveket.

   Roade mej med att leta upp tre av de här dömda männen på Eniro eftersom jag genom domslutet har både namn och födelsenummer på kräken = är ju offentlig handling nu.. Spännande läsning. En av dem äger ett jättegods inte långt från Sthlm. Han är svinrik. En annan är högt uppsatt militär….och alla offrade, förutom det gräsliga de gjorde mot barnen, även sina jobb, sina egna liv och framtid för en onormal sexdrift som uppenbarligen var viktigare att tillfredsställa än allt annat.

   Man blir mörkrädd!

   // Kao

   • Det enda jag har att tillägga är väl att de här Queer-männen måste ha djävligt små penisar om de dras till barn och rimligen kunde ha hjälpt varann istället, något som inte enbart respekteras numera, men tydligen måste paraderas stolt på stadens gator och torg, vilket jag personligen tycker är förargelseväckande och undviker, tillsammans med många andra, även homosexuella.

   • Pedofiler kan delas in i 2 grupper (viktigt): De fixerade, såna som smyger i buskarna utanför dagis och sitter klistrade vid barnporrfilmer på nätet, har oftast ingen familj och inget socialt umgänge, Sen har vi de redegrierade, såna som blir ömkliga vid motgångar och skilmässor och/eller pga misbruk – och då söker sin sjuka ”tröst” hos barn.

    Organets storlek har inte ett dugg med pedofili att göra. Detta ämne har jag studerat i många långa år. // Kao

   • Det är också mkt viktigt att kalla saker för deras riktiga namn. Pedofili är en STÖRNING, men peddonätverken lobbar för att det ska kallas en LÄGGNING. Accepterar man det så har man gett peddosarna ett verktyg som de absolut inte ska ha: Det finns många typer av sexuella läggningar, varav homosexualitet, sado/mach och en hel del annat är några. Men det är frivilligt mellan 2 eller flera vuxna.

    För ca 8-10 år sen hade vi på AB-bloggen en stor fight med peddosarna. Vi var ett gäng som satte dit flera stycken. De söktes upp via IP-nr och åkte fast så det dånade om det! :-)Vi hade ju bevisen från diskussionerna med peddosarna, som vi sparade 🙂

    Vi och ett par organisationer till startade en insamling och samlade in runt 10.000 namn där vi krävde för högre straff för pedofili och gick i samlad tropp till Rosenbad och lämnade namninsamlingen till dåvarande justitieminister Beatrice Asks sekreterare som kom ut och hämtade bibban. I vår skrivelse nämnde vi också faran med att kalla pedofili för en läggning. För accepterar man att det ska kallas för en ”läggning” så har peddosarna kommit ett steg närmare sin heta önskan: att et ska vara tillåtet att grooma och förgripa sej på barn med motiveringen: ”Jamen vi måste, som alla andra med speciella sexuella önskemål och läggningar, få utöva även VÅRAN läggning”.

    Men man ska också ha klart för sej att det finns personer som är mycket ledsna över sin störning och aldrig har förgripit sej IRL på barn, men däremot har full tillgång till barnporr på nätet. Flera pedofiler har frivilligt sökt hjälp, men störningen är tyvärr omöjlig att ”bota”. Men de kan få vissa verktyg för att klara sej utan att gå från tanke till handling. Finns behandlingsprogram.

    Till slut begrep politikerna vad vi ville med våra krav och ganska snabbt höjdes straffen för våldtäkt och fotografering för sexuellt ändamål av barn. (På den tiden satt jag också som nämndeman i sthlms Tingsrätt.)

    Det var en stridbar och härlig tid där man verkligen märkte att man som medborgare faktiskt kunde påverka.

    // Kao

   • Ett ögonblick i tiden av mental friskhet genom en liten grupp människor. Sådan intelligens är en ovanlighet, i mänsklihetens repertoar av idioti, men hälsa dem alla från Valsamverkanspartiet att övrig idioti kanske också kan utrotas om vi samverkar intelligent!

   • Har inte kontakt med nån av dem länge, eftersom alla har Facebook numera och lade ner sina bloggar då AB kastade ut oss – och FB kommer jag aldrig nånsin skaffa. Ser det som en uppenbar registering av oss medborgare.

    Har nåt gammalt telefonnummer som tyvärr ej fungerar länge.
    ——
    Ja det där gjorde vi mycket bra.
    Med i gruppen fanns även en lång smal kille som hade blivit utnyttjad i fosterfamilj. Endast ett ½-år senare greps han för mord men jag vet inte på vem. Han var väldigt förstörd, bara runt 18-20 år. Han var med oss tillsammans med en kontaktperson då vi gick till Rosenbad. Hade en hel del kontakt med killen på AB-bloggen. Han var så full av hat.

    // Kao

   • Du skulle kunna gå med i Facebook via en anonym e-post på en anonym terminal, söka upp dem och ta reda på deras telefonnumner. Kalla dig ex. ”Pedojägaren” så blir de garanterat vän med dig. Orata ned den via telefon, eller ännu bättre, i verkligheten, så meddelar du dem sedan om varför du använder WordPress, Firefox och NoScript som blockerar bankmaffia-pedofilernas Google och Facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s