Nu blir det fisk ett par dar. Gott! Torsk Med Grönt I Ugn, kan jag nog kalla rätten.
För 3-4 personer. Ugn 175 grader. Tid sammanlagt: ca 30 minuter
I och med att det är ganska mycket grönsaker så räcker fisken gott och väl till 4 pers. Torsken kan bytas ut mot lax. Kanske ännu godare?
- Ett paket torskfile’ (ca 400 gram) hel- eller halvtinad
- Ca 10 cm strimlad purjolök
- En stor tomat
- Bregott eller smör
- Lite dill och/eller gräslök
- Hollandaisesås (kan uteslutas)
- Salt, peppar och basilika
- —————————————————–
- Smörj en eldfast form och lägg i fiskblocket
- Lägg purjon och skivade tomater på och runt om. Lägg dill/gräslök på fisken
- Häll över såsen
- ————-
- In i ugnen ca 20 minuter
- ————-
- Servera med (helst) färskpotatis och morötter
Låter så gott jag spar ditt recept, hoppas du mår bättre nu kram // Nicki
Tack, nej knappast. Är mitt uppe i en serie av undersökningar och provtagningar. 23/7 ska jag på en Pet/Ct – röntgen en rätt ny variant som scannar precis alla organ skiva för skiva. Hade jag bott i USA hade det kostat minst 20.000kr. Men nu går det på frikortet. 26/7 ska jag träffa onkologdojtorn och då får jag veta vad jag har. Idag har jag OCKSÅ varit på provtagningar och läkarbesök pga blodpropparna i lungan och fått ytterligare upplysningar om hur jag ska sköta mej när jag tar blodförtunnande. Osv osv. / När man äntligen får vård i Sverige så går det undan. Helt otroligt!
———-
Ja, maten blev himla god!
Kram// Kao