Tystnaden // Kao

Ju äldre jag blir desto viktigare är tystnaden  för mej. Har aldrig radio eller teve på som bakgrundsskval om jag inte lyssnar eller tittar på ett specifikt program. Sen stänger jag av och vill ha tyst. Men trots min längtan efter tystnad så stör jag mej inte ett dugg på flygplanen då de trafikerar luftrummet här ovanför i en flygkorridor åtskilliga gånger om dagen.

Bor mitt i inne en stor stad  men nu är det så fantastiskt tyst. Knappt några människor ute, men bara några 100 meter härifrån vet jag att det är full rulle. Mycket folk, turister och närboende där. Tror att många boende är på semester.

Själv har jag alltid semester och jag älskar det 🙂


Igår var jag på en Pet/Ct-röntgen och svaret på den och på allt annat jag har genomgått typ prover etc får onkologen berätta när jag träffar honom på fredag.

Har inte tagit ut nån oro i förskott och lever på som vanligt tills jag helt säkert vet vad det är som spökar i min kropp. Min dotter har tagit ledigt från jobbet på fredag och propsar på att följa med mej till doktorn, höggravid som hon är. Tycker inte det är nödvändigt men hon visar verkligen att hon bryr sej.

2 svar till “Tystnaden // Kao

    • Ja, hon är verkligen toppen, så nåt bra har jag tydligen gjort för att hon inte skulle bli en strulmaja. Hela den lilla familjen är så fina och hjälpsamma. Nu har hennes kille kört mej till sjukhus flera gånger för undersökningar, läkarbesök och röntgen. Båda ställer upp till 100% och jag träffar dem och lilla Z minst 1gång/14e dag.

      Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s