Djur: Videon Visar Djur Som Ber Människor Om Hjälp // Kao

En val som trasslat in sej i ett fiskenät ber människor på en båt om hjälp – och det visade sej vara en valforskare med familj som var ute på utflykt!

Räddningsaktionen tog ett tag, men samarbetet mellan jättevalen och forskaren är fantastiskt! Med hjälp av endast en liten fickkniv och med snorkel och cyklopöga fungerade det till slut.

Har sett andra videos där även intrasslade delfiner ber människor om hjälp och det är helt fantastiskt! Här ser man hur ett högintelligent djur beter sej i nöd och signalerar det till människor.

Är du intresserad av vilda djur så tror jag du kommer älska denna ca 8 minuter långa (korta?) videon. Se och njut::

 

2 svar till “Djur: Videon Visar Djur Som Ber Människor Om Hjälp // Kao

  • Jag som älskar valar blir överförtjust när jag ser såna här filmer :-). Har väl sett alla val- och elefantfilmer på Youtube snart. Plus alla andra djurfilmer, hehe. Blir glad av att se sånt. Ska lägga ut en film om bläckfiskar som är otroligt smarta djur. Helt makalösa!
   ———-
   Har varit dålig på att läsa andras bloggar den senaste tiden, men det handlar mkt om att hela Juli varit proppfull med läkarundersökningar, provtagningar och olika röntgenundersökningar. Drabbades ju av 2 stora problem: lungemboli och det där andra….2 helt olika mottagningar = både Medicinmottagningen/Hematologen OCH Onkologen. Men jag blir väldigt väl omhändertagen och de kollar ALLT – och det är inte slut ännu. Nu väntar jag bara på att Onkologen ringer endera dagen så jag får veta om det blir operation eller täta kontroller. För börjar det växa så måste de operera iaf.
   ——–

   // Kram från Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s