Krim: Kriminella På Alla Fronter Riskerar Att Ta Över I Sverige // Kao

Sakta men säkert verkar Sverige gå mot mycket mörkare tider. Det finns både miljö- och ekonomiska frågor men här tar jag upp de kriminella som kommer från alla sidor av samhället och hotar att kväva oss alla.

På Nordiska Rådets sammankomst här i dagarna uttrycker de övriga nordiska länderna sina farhågor över vår huvudlösa flykting/invandrarpolitik där många som kommer hit aldrig får en chans till ett arbete och blir bidragsberoende för resten av livet – eller får så lågavlönade sk okvalificerade arbeten att de inte kan leva på lönen. De övriga nordiska länderna kallar det ett stort misstag att svenskar inte får klaga, för då kallas de rasister. Dessa länder har i ett gemensamt uttalande beklagat detta faktum.

Hur det ser ut i vissa förorter vet vi redan. Gängen växer och polisen verkar maktlös inför detta faktum. Situationen har stigit dem över huvudet, det säger de själva. Så små som 8-10-åriga, mest pojkar, står i kö för att få serva de äldre kriminella som de beundrar och vill efterlikna. Snabba pengar och blingbling-prylar såsom feta guldkedjor och lyxiga bilar är det de strävar efter. Med den attityden går det också dåligt för dem i skolan och de går en mycket tråkig framtid till mötes. Kommer aldrig ifatt. Plus att vanligt folk (även de som tvingas bo i dessa förorter) ska behöva stå ut med dessa individer.

Sen har vi övriga livsstilskriminella som mer eller mindre har tagit över hantverksskrån såsom El- V/A- och byggbranschen. Samt vårdbolagen. De dränerar landet på uteblivna skatteintäkter eller skatter vi andra har betalt på våra löner och upprätthåller sina positioner genom hot och trakasserier. Bluffar och penningtvättar. ”Vita” arbetsgivare såsom SKANSKA anlitar underleverantörer som är mindre nogräknade och de senare betalar sina anställda (ofta från forna öststater)skitsummor i lön och stoppar resten i egen ficka. Inte sällan kommer dessa skurkar från den kriminella mc-gäng-miljön.

Sen har vi alla friskolorna där Nordiska Rådet står helt frågande till hur det kan se ut så här i Sverige och de alltmer dalande skolresultaten och glädjebetygen.

Men den liberala politiken (jag räknar numera även (S) dit)och även svårt naiva och aningslösa synen på allas inneboende ärlighet(!) låter detta ske och synen på att nästan alla ska vara sina egna företagare, men några kontroller hur dessa sköter sej existerar knappast.

Sen har vi politiker som låter sej mutas och själva fifflar till sej lägenheter och förmåner de inte är berättigade till. De har hamnat långt ifrån folket och folkviljan struntar de i.
——–
Det här låter väldigt pessimistiskt och det är det också. Hoppas bara att detta går att vända. Snarast.

Läs här vad Helle Klein skriver:

https://da.se/2019/10/jobbinvandringen-maste-stramas-at/

…och vad A-C Marteus skriver om de dalande skolresultaten:

https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/man-maste-kunna-skriva-for-att-ga-pa-universitetet/

7 svar till “Krim: Kriminella På Alla Fronter Riskerar Att Ta Över I Sverige // Kao

  1. När man tittar på valresultatet undrar man om det nästan enbart är fullkomligt efterblivna som röstar, eftersom alla vet att alla partier på olika vis är medskyldiga till katastrofen. T.o.m. V och SD är helt evident för EU-idiotin numera. Hur i helvete gick detta till?

    Så vi har alltså en globalistiskt skapad bankmaffia-katastrof, och ett V och ett SD som är för korkade/korrumperade för att ställa sig i vild opposition till hela spektaklet. Vad tänker folket? – Låt oss rösta på de skyldiga och de korkade?

    Tanken slår dem inte att de måste tänka nytt och finna bättre ledarskap, bättre organisationer och stödja dem. Då tänker jag ibland, att är svenskarna så in i helvete korkade så kanske man bör emigrera till ett land, där befolkningen är intelligentare?

    • Ställer mej lika frågande som du gör. Vad är det som gör att folket är så politiskt omedvetna? Har för mej att det inte var så för några årtionden sen. Facket var starkt och dessutom folkbildande, även om det var främst socialdemokratisk politik man förmedlade. När jag pratar med folk runt omkring mej här i stan så har de ingen aning om vad t.ex SD har för t.ex miljö- och ekonomisk politik. De röstar på ett enfrågeparti de anser står på deras sida och skyller, likt partiet, alla sina egna tillkortakommanden på andra. I.st.f att se vad de själva gör och kan göra/kunde ha gjort i sitt liv för att leva ett bättre liv. Sen är det också frågan vad människor menar med just ”ett bättre liv”. Men farligast är inte SD- jag anser att C, M, KD och L är mycket farligare med sin nyliberala politik. Kaospolitik. Samt att (S) har hamnat så långt högerut så att de själva numera tillhör den marknadsliberala skaran. Från mitten och vänsterut är det nästan tomt – enbart (V) där. Jag är dock helt på kant med V i flykting-/invandringspolitiken som du ju vet. Det är häpnadsväckande hur naiva och godtrogna de är. Vänstern i resten av Europa är mycket starkare, t.ex har vänsterregeringen i Portugal lyckats komma till rätta med den 40 år gamla marknadsliberala katastrofala ekonomin. Här har vänstern knappt 10%… / Kände jag att jag inte stod ut att bo i Sverige längre så hade jag antingen flyttat till Canada eller Nya Zeeland. Eller ännu troligare till nåt buddhistiskt land typ Nepal/Bhutan.

      Ciao’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s