Sexualperversa Politiker Och Andra Liknande? // Kao

Har funderat en del på följande:

Det gör mig lite fundersam hur det kommer sig att vissa, särskilt såna som Kristdemokrater och Sverigedemokrater, har ett sånt abnormt intresse för andras sexliv så att de t.o.m vill bestämma över det. Rota i det.

Vad ser de i sina hjärnor (eller kanske på nätet?) och vad är de så himla nyfikna på av det de ser?

Lite perverst å nyfiket kan jag tycka. Kanske blir de upphetsade men ej vill erkänna det…och att det är JUST DET som får dem att bli så upprörda ;-).

Samma som när man vill bestämma över andras kroppar även på andra sätt, såsom att grotta ner sej i kvinnors underlivs- och reproducerandefrågor vid exempelvis abort eller sexliv.

För ett gott skratt – titta på denna superkorta video med Irans president:

https://www.youtube.com/watch?v=RUE0tukdr4c

12 svar till “Sexualperversa Politiker Och Andra Liknande? // Kao

 1. Den sekteristiska agendan för psykopater är att få sektens kvinnor att agera avelskossor. Att detta beteende förstör naturen, samt vår förmåga till god beredskap mot ex. supervulkaner vilket kan leda till tre år utan somrar, fattar inte psykopaten. Denne är ytlig och ovetenskaplig.

  När psykopaten ser Islams avelskossor yngla av sig och hur det skapar tillväxt, vill den kortsiktigt girige psykopaten förvärra problemet, istället för att lösa det. Att beteendet skapar öken bekymrar inte en psykopat. Denne är mentalt efterbliven. Ännu mer efterblivna är de som röstar på dem.

  • Iaf är psykopaten känslomässigt efterbliven och har en övertro på sin egen förmåga och förträfflighet. Alla andra är idioter i psykopatens hjärna och människor är till för att utnytjas och lura.

   // Kao

   • Jag tror INTE att psykopaten verkligen anser att det är ”förträffligt” att lura andra människor, men vad jag själv inte kan förstå är varför människor konstant låter sig luras av dem och aldrig lär sig?

    Varför slutar inte folk läsa deras medier? Varför slutar de inte rösta på psykopaterna när de höjer sina egna arvoden avskaffar värnskatten och sänker majoritetens förmögenheter och följaktligen deras psykopati därför är 100% uppenbar?

   • Har man aldrig träffat en psykopat förr så luras man av dem. Men har man en gång blivit lurad så vet man vad man ska akta sej för.

    Att luras av politikerna är lätt gjort om man inte har några kunskaper i samhällskunskap, politik och äver retorik och kan läsa av vad politikerna egentligen säger.

    // Kao

   • Javisst är det? Han talade i Colorado på ett universitet där. Hade det varit i Iran hade ingen vågat skratta… // Kao

   • Det är en sådan där kulturell lögn, som ingen tror på, som fanns även i Finland för ett tag sedan. Där var alla svenskar homosexuella, medan alla finnar var riktiga och tuffa hetero-män.

    I Sverige har vi liknade lögner också. Svensken påstås vara si eller så, men det stämmer givetvis ofta dåligt. Vi är individer p.g.a. gen-lotteri och miljö-lotteri.

   • Ja, för det i allmänhet välutbildade iranska folket VET mycket väl hur det ligger till men vågar naturligtvis inget säga. Där. Hade såna skratt i lokalen utbrutit i Iran så hade väl alla åhörarna fått minst 20 piskrapp. Eller nåt ännu värre.

    // Kao

    // Kao

   • Precis. Men de vågar som sagt inte.
    ———-
    Nytt inlägg hos mej, men nu om ett svårt kriminalfall där rättegången nu är över och dom har fallit. (Ja, du vet ju att det är ett av mina specialintressen)
    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s