‘Saltgörkan’ JUHOLT??? // Kao

För att riktigt ordentligt sänka  det tungrodda skeppet  Socialdemokraterna, sätter man nu Håkan Juholt på parkett, bredvid de övriga göbbarna. Man baxnar!  Han ser ut som en ….. en….

Har man såna problem att få fram någon med både rätta kunskaperna OCH karisma?( Läs lite om hans vanor i länken, så fattar du vad jag menar).

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8693781.ab

Eller är det några i partiet som får betalt för att göra slarvsylta av  hela (S)? Valberedningen sitter i slutna rum utan att deras väljare får veta ett dugg, tycks själva inte veta ett dugg. Är det demokrati? Knappast.

Jag bara undrar.

6 svar till “‘Saltgörkan’ JUHOLT??? // Kao

  1. Hejsan Kao!Såg just att vi båda igår/förrgår skrivit om Håkan Juholt..med olika synvinklar dock. =)..Jag – liksom det stora flertalet, som det verkar av opinionsundersökningar som gjorts – har inte hört så mycket om Juholt innan tillkännagivandet om nomineringen..men..jag har efter det läst- och hört lite mer om honom, och jag ställer mig efter det till dem som anser att det är ett mycket bra val av partiordförande för Socialdemokraterna.Håller med dig om att valberedningsprocessen lämnar mycket i övrigt att önska. =)..hoppas att allt löser sig till det bästa nu iaf.Ha en riktigt trevlig och skön helg!Kramar från fiffy!

    • Kanske jag håller med dej lite här, efter att ha följt lite med strömningarna och beskrivningarna av Juholt….förutom det där idiotiska uttalandet om saltgurkorna, då 😉 En burk om dagen !!! Ta med dej det till USA eller Saudiarabien och de kommer tro vi har en totalgalen statsministerkandidat! Yeah.Vi får hoppas han drar nåt bra skämt, trimmar mustaschen och går på ordentligt, då!Kram på’re själv :-).Kao

  2. Jag kan inte sätta fingret på varför jag inte tycker att han inger förtroende men jag tycker inte det. Känner mig lite hemsk som säger så.Han är säkert en god människa.

    • Samma här, men jag blir glad om jag har fel ;o)…men en karl som glatt och villigt säger att han käkar en burk salt- (ättiks-?)-gurka per dag för att hålla sej pigg, blir lite mysko i mina ögon. Inte bara därför…..Men som du skriver : Han kan ju vara världens hedersknyffel :-)Låt oss hoppas på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s