Den Utmärglade Skolan // Kao

När Caligula ska vara lärare och Mammon äger skolorna kan det aldrig bli rätt.

Alliansen VILL ha segregerade skolor så de mest välbeställdas barn redan från start får bättre möjligheter i livet än arbetarklassens, och särskilt invandrarnas barn. Det märks utomordentligt väl genom deras politiska handlingar. Att snacka går ju, men allianssnack överensstämmer sällan med verklighetens beslut. Det förvånar mej att så många  inte ser detta.

Vi ska tydligen bara veta hur och vara väldigt tacksamma om barnen ens kan läsa när de går ut högstadiet och sen på nåder får en ettårig gymnasieutbildning (och därefter inte ens ett arbete).

Dessutom är det meningen att vi och våra barn ska tjäna  de som har det bäst med underbetalda rut- och rottjänster. Eller att jobba gratis i FAS 3, den hemska fälla som vissa hamnat i .

Valfrihet? Ja, det är ju lätt att välja om man har pengar.

Frihet  är något helt annat i mina ögon.

21 svar till “Den Utmärglade Skolan // Kao

  • Skrev nyss en lång kommentar på ditt senaste inlägg, men den fäste inte. Vårt internet (eller min dator eller både och) fungerar knappt. Ringde nyss comhem men de hade stängt.

   För att ens komma in på min egen blogg krävs en massa genvägar. Ska se om det går att kontakta dej den här vägen.

   Kram
   Kao

 1. Läste din kommetar hos skvitt om att din dator defragmenteras varje vecka, och det gör den om den är igång. Jag kör defrag varje måndag innan jag börjar använda datorn, kunde i och för sig ändra tiden för den automatiserade defraggen. Finns mycket roligare saker att hålla på med, och det är inte säkert att datorn är igång varje gång detta skall utföras. För mig brukar defragmenteringen ta kring 1 timme varje gång.
  Svante

  • För jävligt! Du behövs ju!
   Du har väl inte värre flås i nacken än vad vi andra har! Nu får du inte sluta igen. Hur ska vi klara oss utan dej? Du får inte göra så. Du kan vää i.a.f ha bloggen kvar. Även om du inte skriver nåt.

   Kao

 2. Har nu tagit t-baks Explorer. Fungerar mycket bättre än Firefox. Problemet är bara att jag inte längre har så bra översikt över vad som händer. Måste leta efter kommentarerna på andras bloggar. Med firefox var det bättre – med den lilla ‘orangea rutan’ uppe till höger, under webbläsaren. Då såg jag allt som hände – alla kommentarer och svar på kommentarer på andra bloggar.

  Men det får gå såhär, för på Firefox försvann plötsligt hela webbläsaren! Har ingen aning om varför eler hur man får t-baks den..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s