Pedofili Light???…Och Mord // Kao

Ibland blir jag så arg att jag mår illa. T.ex nyss då jag läste nedanstående på AB Nätet. En man, själv pappa, utnyttjade en närstående 6-årig flicka  sexuellt ‘vid upprepade tillfällen’. För det svinaktiga beteendet gratulerades han med tre månaders fängelse (!). Jag trodde först att jag hade läst fel, att det skulle stå tre år, men icke.

Tydligen var det så synd om honom, han mådde ju  dåligt (!!!). Man baxnar. Undrar just hur framtiden och nutiden ter sej för den lilla flickan som får 60.000:-. Som en begagnad bil kostar, ungefär…

Man kan ju fråga sej om domaren, juryn och mannens advokat tillhör Pedofilernas Intresseförening.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article19735444.ab

…och återigen vill jag ge dej chansen att lyssna på förhöret med Anders Eklund, som nu är misstänkt för mordet på lilla Jasmina 1997. Om du orkar lyssna. Och jag tror inte det stoppar där.  Han påstår att Pernilla och han hade frivillig sex. Så dumt att tro, att även om en kvinna hade haft frivillig sex så hade hon aldrig klätt av sej helnaken i en skogsdunge och efter sexet börjat med att ta på sej sin ena strumpa…troligen trosorna, i så fall.

Lyssna på denna otäcka människa när han försöker rentvå sig, men han är för korkad för att klara det:

http://www.youtube.com/watch?v=kPcIN6PsYFo

”En sån person är extremt farlig”, säger bl.a GW.

Ja, vi begriper det.

 

 

 

 

 

 

9 svar till “Pedofili Light???…Och Mord // Kao

 1. Pedofiler rår inte för sin läggning och ska inte straffas för det. Men för att inte kunna skada barn ska de låsas in på livstid. Läggningen går ju aldrig över. Inte ens om de blir impotenta.

  Givetvis måste absolut rättssäkerhet iakttas så ingen oskyldig döms till sådan internering.

  Kram!
  /Skvitt

  • Håller med dej.
   🙂
   Eller säg så här: fotboja på dömda pedofiler när de kommer ut ur fängelset så att bojan varskor om de närmar sej lekplatser, skolor och dagis. Det torde nästan vara omöjligt eftersom såna finns överallt – och då blir det i princip husarrest. Nu hade det ju tyvärr inte hjälpt på Anders Eklund, eftersom han våldtog och mördade Engla på en grusväg i skogen.
   Och samma med mordet på Pernilla….han var ju ute och rekade på den pågående festivalen i Falun. Eller som han kallade det i förhöret: ”Gick omkring och ‘tittade på folk'”.

   …För hotade misshandlade kvinnor som försöker befria sej från sina våldsamma män/exmän borde mannen tvingas bära fotboja och dessutom lämna det ev. gemensamma hemmet.

   När såna åtgärder vidtas kan jag börja kalla det någorlunda rättssäkert.

   Kram
   Kao

   • Jag står fast vid min ståndpunkt om livstids internering av pedofiler. Bäst vore, som jag skrev en gång för ganska länge sedan, att ha en speciell anstalt för dem som är så lite fängelselik som möjligt. De ska kunna röra sig fritt inom anstalten, men den ska vara rymningssäker.
    Inom anstalten ska finnas alla möjliga faciliteter och ska likna ett normalt samhälle i största möjliga omfattning. Målet är ju inte straff utan enbart att de avgränsas från möjligheten att komma i kontakt med barn eftersom de själva inte klarar denna avgränsning.

    För att kunna interneras på detta sätt får det inte finnas något tvivel om att ingen döms oskyldig. Till exempel ska man inte godta att barnets andra förälder är den enda källan för åtalet. Det finns ju exempel på kvinnor som av något skäl bara vill bli kvitt barnets far.

    Se mitt senaste inlägg: http://eaqhan.wordpress.com/2014/10/24/tjurrusningen-i-stockholm/

    Kram!
    /Skvitt

   • Ja. Jo. Visst. Detta har vi diskuterat förut och det är bara detaljerna, hur denna omänskliga förvaringsplats skulle fungera, som skiljer våra åsikter åt…

    I mina svartaste stunder kan jag tycka att vi kan sätta pedofiler och psykopater tillsammans på dylika öar så att de kan, ja…men då har du som sagt inte sett SHUTTER ISLAND! Och möjligenb tänker du enbart i politiska banor och glömmer det andra. Du reagerar enbart känslomässigt efter det du har från din politiska åsikt, inte med ditt förnuft som är det enda som inte behöver politisk pådyvlan!. En sån utveckling du förespråkar för misshagliga individer skulle vara förödande för ett samhälle och invånarna. Jag menar: sånt har störtat kulturer och regeringar i graven förr… tvärsäkerhet.

    Det vet du också, men jag vill bara få dej att sluta gömma dej bakom politiska principer. Du måste använda både tanke och känsla. Annars vill jag inte leva i ditt idealsamhälle.

    Och förstå en grej: Jag säger detta som en vänskapshandling till dej, där du inte alltid behöver/måste gömma dej bakom tvärsäkra åsikter, politiska principer och kunskaper.

    Vi människor behöver INTE inrätta oss in i några politiska fållor. Vi har all rätt att tänka fritt, även om vi vet åt vilket håll vi klart lutar. Jag har alltid varit vänster, men min mognad har skett succesivt från (V) till (V)-vänster. Jag har förkastat en hel del av partiprogrammet. Jag har försökt framhärda i partiet vad jag tror på, men oftast blivit tystad pga att det inte tillhör ‘partilinjen’….så jag försvann och återkom sen när mina åsikter återigen var ‘acceptabla’…. och nu klagar plötsligt ingen där 🙂

    Sen får du be mej dra åt skogen om du inte gillar vad jag skriver.

    Kram
    Kao

   • Min utgångspunkt är att eftersom de inte kan botas så måste vi skydda barnen. Och eftersom jag inte vill straffa pedofiler för något de inte rår för så tycker jag de ska låsas in i en miljö som är så bra den kan bli under sådana förhållanden.

    Den här åsikten är inte förankrad i något parti vad jag vet. Men den är förankrad i mitt huvud. För övrigt står jag helt fri från alla partier.

    Kram!
    /Skvitt

   • Låter betryggande :-). Men du står knappast fri från påverkan. Skrämmande vore det annars.

    Tanke-känsla-handling; alla delar måste vara med i alla våra beslut.

    Kram // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s