Läs Domen Mot Sexualsadisten Här, Om Du Orkar // Kao

Det var fruktansvärda saker som hände på ubåten. Bara tanken på att Kim Wall råkade ut för detta är näst intill obegriplig.

Den skriftliga domen mot mördaren och sexualsadisten Peter Madsen som lästes upp av domaren i rättssalen i onsdags.

Domen på sammanlagt 174 sidor blev offentlig först under tisdagen den 1/5-18.

Citat: ”Den ger en tydlig bild av att dansken agerat som en ren lustmördare.

Inte på någon punkt tror domstolen på Madsens berättelse.

Domstolen slår också fast att det vid en samlad bedömning inte finns någon som helst tvekan om att det är Peter Madsen som dödat Kim Wall.

På punkt efter punkt slår man ned på de förklaringar Madsen själv gett under de tolv rättegångsdagarna. Domstolens slutsats är att den danske uppfinnaren drevs av tanken på att döda och att handlingen var planerad i förväg

Som exempel nämner man de omständigheter att Madsen bland annat förde med sig en såg, en spetsig skruvmejsel, metallrör och spännband ner i ubåten.

Domstolen skriver att det finns bevis för att dansken utöver mord gjort sig skyldig till en sexuell handling som inte är våldtäkt.

Madsens påståenden om att Kim Wall fått de olika skadorna efter sin död bortser domstolen helt från.

I stället menar man att mordet varit noga planerat och att det varit Peter Madsens särskilda intressen för sex och våld som drivit honom att utföra den fruktansvärda handlingen.

Domstolen skriver också att det letts i bevis att Madsen under lång tid visat intresse för mord och ”spiding”, pålar som körs upp i kvinnors underliv.

”Det har bevisats att den åtalade visat intresse för mord och lemlästelse av människor”, skriver domstolen bland annat.

Att Madsen ska ha agerat i psykos när han till sist styckade kroppen tror inte heller domstolen på.

Som ett bevis för det anger man bland annat det sms han skickade till sin dåvarande hustru en timme innan Kim Wall mördades, vid 00.35-tiden.
”Jag är på äventyr med ubåten och har det bra”, skrev Madsen bland annat.

Domstolen skriver i domen att Madsen under hela det här tidsintervallet visade på handlingskraft. Han agerade även självsäkert efter att han räddats i land dagen efter.
Det gör man inte om man är i ett psykotiskt tillstånd och beredd att ta livet av sig själv, skriver domstolen.

https://www.expressen.se/kvallsposte…-till-hustrun/
https://www.expressen.se/kvallsposte…fallde-madsen/

6 svar till “Läs Domen Mot Sexualsadisten Här, Om Du Orkar // Kao

 1. Fy fan vad skrämmande det är, och bara detta att han styckade Kim tyder ju på att han knappast är en vanlig våldtäktsman eller mördare.. Vilken fruktansvärd ångest hon måste känt jag hoppas hon dog väldigt väldigt fort stackars människa..

  • Ja, han är fullständigt livsfarlig. När en sexualsadist har gått så långt finns det ingen återvändo. Inget annat som tänder dem. Finns bara kannibalism kvar, men vem vet? Han hade blod på näsan och i mungiporna när han togs direkt vid landstigningen, plus blod- och benrester på ryggen på sin overall…
   Har läst det mesta om psykopater och sexualsadister vid det här laget och sett massor med intervjuer med såna, så nu är jag helt matt.

   // Kao

 2. Förfärlig läsning..vilken hemsk och skrämmande person denne ubåtsman är..rent ut sagt livsfarlig utan återvändo att bli frisk igen i skallen. Hua undrar jag vad han mer har på sitt samvete i det fördolda? Hoppas att han kommer sitta bakom lås och bom utan att någonsin bli benådad..han förtjänar det.

  • Man har inga bevis för att han ska ha begått nåt liknande förut, men å andra sidan är en debut i sånt våld i 45-årsåldern ovanligt. Sen har han ju omgett sig med mer eller mindre trasiga människor (främst kvinnor) och flera av dem är intresserade av BDSM-sex. Han har dock dragit allt till sin spets genom att söka på allt värre och värre filmer på Darknet, såsom ”halsavskärning av flicka, ”pålning” osv osv.

   Till slut ville han göra samma sak själv som han såg på i filmerna. Så han har definitivt tippat över kanten en gång för alla och borde aldrig mer få komma ut bland vanligt folk.

   Som vi vet är speciellt såna personligheter som han har (narcissistisk psykopat) obotbara, just för att det sitter i personligheten och den kan man inte ändra på hos en vuxen person. Det är svårt nog även med små barn. Man kan inte tillföra empati när sånt saknas och terapi gör det bara ännu värre, men forskning pågår om vissa signalsubstanser och annat. Främst då dopamin.

   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s