Hur Kan En Människa Vara Så Ond? // Kao

Ondskan som fenomen har alltid väckt mitt intresse.Därför följer jag vissa mordfall, men även politiken där det sitter en hel del narcissister med olika grad av psykopati. Men vardagsondskan är intressantast.

Har inte skrivit så mycket här på bloggen den senaste tiden eftersom jag har följt det s.k ubåtsfallet och Sommarstugemorden på Flashback, trådar som har varit väldigt seriösa. Kunniga personer. Eventuella troll har snabbt försvunnit.

Men nu är det över. Trodde jag – tills jag i gårdagens Expressen fick mej följande till livs gällande en person som totalt saknar spärrar, samvete, moral och etik. Denna människa kommer aldrig sluta med sina manipulationer. Första dagen på Hinseberg började hon direkt att försöka påverka personal och övriga fångar att göra vissa saker för henne och hamnade därför omedelbart på isoleringen:

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/rajabi-anklagar-moller-i-nytt-brev-hon-lockar/

2 svar till “Hur Kan En Människa Vara Så Ond? // Kao

  • Ja, men aldrig på de högsta posterna om de är fullfjädrade psykopater. För de klarar inte av det.
   Däremot kan de ha vissa psykopatiska drag typ risktagande och total oräddhet som är önskvärda för en position i toppen. Det är inte särskilt svårt att räkna ut vilka politiker och toppchefer som är psykopater om man har den kunskapen och insikten.

   (Kolla på ”Professor Hares psykopatiskala”)

   // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s