Snällhet Hjälper Inte Mot Ren Ondska // Kao

Läs detta, det bästa som har skrivits på länge i frågan om hotet inifrån samhället.Gäller både nazister och islamister (obs! Ej vanlig muslimer)som hotar att förstöra vår demokrati.

Citat: ” Vekheten i Sverige, naiviteten, oförmågan att sätta hårt mot hårt när samhället och demokratin hotas. Att ‘förstå’, att tro sej ha terapeutiska lösningar mot ren ondska är dömt att misslyckas och Sverige saknar en plan för att bemöta detta” (Paula Neuding)

Läs här en klarsynt krönikör som knappast går att motsäga:

https://www.dagenssamhalle.se/kronika/sverige-saknar-plan-att-bemota-ondska-23096

8 svar till “Snällhet Hjälper Inte Mot Ren Ondska // Kao

 1. Precis vad jag tycker bra skrivet Kao.. Du har en förmåga att plocka upp intressanta och bra saker som många undrar över.. Denna vekhet i samhället gör mig vansinnig och det är vi små vanliga människor som drabbas av skiten.. // Kram Nicki

 2. Det är mänskligt att vara dum i huvudet. Detta är delvis genetiskt betingat, men kan även skapas genom skrämsel och sekterism som kopplar förbi de högre funktionerna i hjärnan.

  De människor som står för aggressiviteten och därför tytt sig till extrema ideologier/sekter har ofta drabbats av en marknadsliberal höger som ofta röstat för att göra sig själva rikare på deras bekostnad.

  Höger och liberaler har ofta önskemål om vidöppna gränser i syfte att nära asylbaronsindustri och korrumperade bostadsbyggen. Höger och liberaler förespråkar ofta s.k. ”frihet” eller ”religionsfrihet”, utan minsta tanke på att religioner och sekter tar bort människors fria tanke, samt ofta innebär att barn råkar ut för en mycket vidrig barnmisshandel.

  En ännu värre vidrighet sker givetvis genom att dessa s.k. ”frihetssträvare” stöttar de krig som strider mot FN:s regler, vilket skapar misär och massmigration.

  I massmigrationens fotspår, kombinerat med arbetslöshet, sjunkande löner ökad kriminalitet och gruppvåldtäkter, så klagar de s.k. ”liberalerna” på en växande rasism hos den obildade massan, fastän de själva skapat förutsättningarna för den.

  Bombhögerns s.k. ”liberaler” är oftast i maskopi med världens i särklass mest kriminella företag som någonsin existerat på planeten, som sedan andra världskrigets stöttat etnisk rensning, apartheid, samt olagliga invasioner i strid med FN:s regler, mördat miljontals människor i land efter land, siffror av massmord som får den s.k. ”Förintelsen” att blekna i jämförelse.

  Hitler kom till makten genom demokratin i en marknadsliberal situation där människor fick det sämre p.g.a. sådana här s.k. ”liberaler” och vilka var det som satte honom vid makten, jo det var faktiskt bombhögern år 1933, och hade de inte gjort det så hade det förmodligen blivit inbördeskrig, men bombhögerns bankirer var säkert tacksamma för de konstanta och rikliga globala krig som bombhögerns Hitler levererade, precis såsom höger och bombliberaler stödjer det militärindustriella komplexet idag, det komplex som stöveltrampar in i land efter land i världen och numera även försöker störta demokratier medelst proxy-terrorism.

  Bomb-liberalismens hycklare gnäller på exakt det problem som bomb-liberalismen självt har skapat. Vetenskapen har gjort studier som visar att samhällen med högre nivå av jämlikhet har lägre mordfrekvens, men se just detta är varje marknadsliberal emot.

  Markandsliberaler och bombhöger i svensk politik är i maskopi med massmördare och skapar exakt det problem som de sedan gnäller på.

  • Tack för din kommentar, Martin. Du beskriver detta på ett sätt som jag inte skulle kunna göra på så få rader, trots att jag vet att det ligger till precis så som du beskriver det. Det är därför jag är en demokratisk socialist.

   Man VILL ha obalans och motsättningar mellan folkslag och grupper, för det gynnar de få vid makten och det gynnar i allra högsta grad vapenindustrin och bankerna plus en hel del andra stora världsomspännande företag. Sen ”frihet” – det låter ju bra, men det är ett enda stort hyckleri, en fet bluff. Frihet för hög-högern själva, kanske. Men knappast för den vanliga människan.

   // Kao

 3. Ping: Paulina Neuding menar att svenskar är veka – Intelligensen är olika hög. | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s