Bankerna Har Total Kontroll Över Våra Pengar // Kao

Är det här verkligen okej? Jag tycker inte alls att de privata bankerna ska kontrollera våra egna pengar, vår lön och dessutom ta ut egen profit på dem, som de gör nu. Min känsla inför detta är enbart ett stort obehag. Än värre måste det vara för alla som har stora lån på hus och lägenheter och blir bankslavar livet ut.

Är glad att jag själv är skuldfri, men alltför många är inte det och det är främst dem jag tänker på. Bankernas utlåningsstrategier är bara luft. De lånar inte ut några reda pengar i realiteten, men kammar hem storkovan på sitt bedrägliga beteende.

En gång gjorde jag ett test: Gick till banken och sa att jag ville låna 200.000:-. Det var ok eftersom jag är solvent. Men när jag sa att jag ville ha ut pengarna i kontanter tog det stopp – och jag behandlades nästan som en kriminell. Blev starkt ifrågasatt. Självklart lånade jag inte några pengar!

Läs här:
http://proletaren.se/artikel/sverige-ar-ett-casinosamhalle-banken-vinner-alltid

Vill du veta mer om bankernas bedrägerier mot oss så föreslår jag att du går in på denna blogg, som handlar om just detta:


https://parasitstopp.wordpress.com/

4 svar till “Bankerna Har Total Kontroll Över Våra Pengar // Kao

 1. Håller med dig helt och hållet, jag kan inte med bankerna över huvud taget längre… Först ska det bytas ut alla pengar sen ska det slutas med kontanter, vill man sätta in pengar på sitt konto blir det korsförhör som om man vore kriminell..är uppriktigt less på alltihop..

  • Bankerna vill ju att vi inte ska ha kontanter alls – och menlösa politiker hakar på. Kontantlöst är dåligt av många orsaker. Skulle det bli kris eller krig och internet inte fungerar så står man där….och det är en farlig utveckling vi ser. Men framförallt vill bankerna ha koll på vad vi gör med varenda krona vi äger och kan fritt ta ut avgifter för både det ena och det andra.

   // Kao

   • Ja så är det dom vill ha full koll och utvecklingen är skrämmande i en krissituation ja då står vi där.. Fick nyligen besked att nu kommer jag inte längre att få kontobesked varje månad längre för dom vill spara papper skitsnack dom vill spara pengar 😡 nu kan jag bara se mina uttag och insättningar lön med mera via appen bank-id . Jag har fullständigt struntat i att skaffa en sån men nu är jag så illa tvungen för just nu vet jag inte vad jag har eller inte på kontot . Var hos tandläkaren då blev det nej vi tar inte pengar längre suck tur man har ett bankomatkort åtminstone . Läste att Ikea ska sluta med pengar på prov.. Det går bara åt ett håll kontantlöst och inga fallskärmar alls om den digitala får fnatt och slutar fungera . Stackars barn av idag undrar hur det ser ut för dom i vuxen ålder // kram Nicki

   • Jag går in på ”förenklad inloggning” på Nordea. Då kan jag se vad jag har och även överföra mellan egna konton. Men kan inte föra över till andras. Mina räkningar dras på autogiro och resten tar jag ut på Coop i kontanter ;-). Har heller inget bank-id men inser att jag också måste ha ett sånt snart. Tyvärr. För inte ens med bankdosan kan jag överföra pengar till andras konto nu längre. Man påtvingas saker man inte vill ha. Tänker också på de äldre som inte ens har dator eller förstår sej på smart phone.
    —-
    Ja hur ska det gå för barn och barnbarn? Men min dotter är uppväxt med sånt och tycks inte vara besvärad.

    Men som sagt: kommer det en kris, eller ett längre strömavbrott som varar nån vecka – då stannar väl hela landet – och man kan inte ens handla mat.

    Man får väl bli en ”prepper”, som förbereder sej med bl.a konserver, ficklampa och radio.

    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s